Bekijk alle artikelen

Raad van Commissarissen Strukton stelt twee interim-bestuurders aan

Met ingang van 19 mei a.s. worden Rob van Wingerden en Mark de Haas aangesteld als de interim-bestuurders van Strukton. Met de aanstelling van de interim-bestuurders treedt de Raad van Commissarissen terug uit het dagelijkse bestuur, gaat zij terug in de rol van toezichthouder en worden de governanceverhoudingen voor de onderneming hersteld.

Samenstelling Executive Board Strukton

De Executive Board van Strukton bestaat met ingang van 19 mei a.s. uit Rob van Wingerden (Chief Executive Officer a.i.), Mark de Haas (Chief Transition Officer a.i), en Arthur Vlaanderen (Chief Financial Officer) .

Rob van Wingerden was tot medio 2020 CEO bij Koninklijke BAM Groep. Mark de Haas was in 2020-2022 als CFO werkzaam bij Strukton. Arthur Vlaanderen is sinds medio 2022 CFO bij Strukton.

“Met Rob en Mark krijgen we twee krachtige en ervaren bestuurders aan boord. Samen met Arthur zullen zij zich volledig op de bedrijfsvoering richten en rust en stabiliteit in de ondernemingen brengen. We zien erg uit naar de samenwerking met hen”, stelt Joseph Kuling, voorzitter van de RvC.

De COR heeft inmiddels positief geadviseerd en beiden gebruiken de periode tot hun aanstelling al om zich zo veel mogelijk in te werken.

De Raad van Commissarissen werkt toe naar een situatie waarin een definitief bestuur kan worden benoemd. De verwachting is dat dit na zes tot twaalf maanden mogelijk is.

Ander recent nieuws

Artikel

RvC dient verzoek in bij Ondernemingskamer

Lees meer
Lees meer over RvC dient verzoek in bij Ondernemingskamer

Artikel

CO2-rapportage – steeds kleinere voetafdruk

Lees meer
Lees meer over CO2-rapportage – steeds kleinere voetafdruk

Artikel

Update strategische roadmap

Lees meer
Lees meer over Update strategische roadmap
Lees al onze verhalen