Duurzame infrastructuur

Over ons

Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al 100 jaar in. Met een focus op duurzame infrastructuur.

Duurzame infrastructuur

Wij zijn in Europa een toonaangevende dienstverlener op het gebied van duurzame infrastructuur, met een focus op groen transport en elektrificatie. Met passie en energie integreren wij een eeuw aan vakkennis met technologie en innovaties. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop.

In ons 100-jarig bestaan hebben we een sterke basis opgebouwd in onze thuislanden Italië, Zweden, Nederland, Denemarken en België.

Met onze ruim 4.000 medewerkers hebben we een jaarlijkse omzet van gemiddeld 1,3 miljard euro.

Missie

Wij willen bijdragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van infrastructuur. Spoor, wegen en energie. Daarvoor ontwikkelen en integreren wij technologieën en oplossingen. Wij prikkelen opdrachtgevers tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor duurzaamheid en innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Markten

Onze kracht zit hem in de combinatie van techniekvelden, civiel en rail. In die markten willen wij het verschil maken:

  • Rail
    Onderhoud, beheer, vernieuwing en aanleg van spoorinfrastructuur (lightrail en heavyrail) en integratie met andere OV-systemen.
    struktonrail.nl
  • Civiel
    Ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van civiele infrastructuur. Wegen en kunstwerken (bruggen, tunnels, sluizen).
    struktonciviel.nl

Waar wij voor staan

Pagina

Duurzaamheid

Lees meer
Lees meer over Duurzaamheid

Pagina

Integriteit

Lees meer
Lees meer over Integriteit

Pagina

Veiligheid

Lees meer
Lees meer over Veiligheid