Over ons

Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al 100 jaar in. Met een focus op duurzame infrastructuur.

Duurzame infrastructuur

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden duurzame infrastructuur en passen daarvoor hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Wij richten ons op onderhoud en projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor onze specialismen het verschil maken. Onze kracht zit hem in de combinatie van techniekvelden, civiel en rail.

Onze ruim 4.300 medewerkers in onze thuislanden in Europa zijn goed voor een omzet van 1,3 miljard euro.

Missie

Wij willen bijdragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van infrastructuur. Spoor, wegen en energie. Daarvoor ontwikkelen en integreren wij technologieën en oplossingen. Wij prikkelen opdrachtgevers tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor duurzaamheid en innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Markten

Wij opereren in de volgende markten:

  • Rail
    Onderhoud, beheer, vernieuwing en aanleg van spoorinfrastructuur (lightrail en heavyrail) en integratie met andere OV-systemen.
    www.struktonrail.nl
  • Civiel
    Ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van civiele infrastructuur. Wegen en kunstwerken (bruggen, tunnels, sluizen).
    www.struktonciviel.nl

Waar wij voor staan

Pagina

Duurzaamheid

Lees meer
Lees meer over Duurzaamheid

Pagina

Integriteit

Lees meer
Lees meer over Integriteit

Pagina

Veiligheid

Lees meer
Lees meer over Veiligheid

Downloads