Bekijk alle artikelen

De één na laatste 10 van 100 duurzame daden

Op naar de 90 duurzame daden. De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Wat doen we met oude gasketels? Wat doen we dicht bij kantoor? En waar dient het Utrechtse regenboogfietspad voor? Om duurzaamheid concreet te maken lichten we de komende weken elke week 10 duurzame daden toe. Deze week lichten we opnieuw 10 duurzame daden toe, waarmee we al op 90 duurzame daden uitkomen!

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

100 duurzame daden