Bekijk alle artikelen

Nieuwe Raad van Commissarissen Strukton

Op 22 maart 2022 is bij Strukton een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) benoemd, bestaande uit Joseph Kuling en Aike Schoots. Ook zijn Bernard Fortuyn en Hans van Leeuwen benoemd. Zij zullen respectievelijk 1 april 2022 en 1 mei 2022 toetreden.

De nieuwe commissarissen nemen een brede maatschappelijke ervaring mee op commercieel, technologisch, financieel en innovatief gebied. Wij zijn er daarom ook trots op dat deze commissarissen zich aan ons bedrijf willen verbinden.

Joseph Kuling is voormalig directeur bij Koopmans Bouwgroep en Wolter en Dros en heeft toezichthoudende functies bij onder andere Calder Holding BV, Palmedic BV, de VMRG en de Bouw Digitalisering Raad. Aike Schoots is voormalig directeur van Strukton Rail en Albouw-BBM en heeft daarnaast ervaring in diverse non-executive functies bij onder meer Centric, het Spoorwegpensioenfonds en Eurailscout. Bernard Fortuyn is voormalig lid van de Raad van Bestuur van Siemens Nederland NV en voormalig commissaris bij Greenvision/Hygear bv, Tauw Group en heeft toezichthoudende rollen bij NRG/Pallas (tot 1 april 2022), Juva, Gasterra en NEMO. Hans van Leeuwen is voormalig financieel directeur van ProRail, VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling en Ben Nederland/T-Mobile Netherlands en heeft toezichthoudende rollen bij NEN en Woonplus Schiedam.

De ervaring van de nieuwe commissarissen past uitstekend bij onze strategische focus op duurzame infrastructuur.

De heren Herman Spenkelink en Wim te Kamp waren niet beschikbaar voor herbenoeming en dragen het stokje over aan de nieuwe commissarissen. Wij zijn hen enorm dankbaar voor hun inzet en waardevolle bijdragen in de afgelopen jaren.

Meer nieuws

Artikel

Strukton deponeert jaarverslag 2022

Lees meer
Lees meer over Strukton deponeert jaarverslag 2022

Artikel

Voorlopige cijfers eerste kwartaal 2024 Strukton

Lees meer
Lees meer over Voorlopige cijfers eerste kwartaal 2024 Strukton

Artikel

Natuurladder toegankelijk via Deltaplan Biodiversiteitsherstel

Lees meer
Lees meer over Natuurladder toegankelijk via Deltaplan Biodiversiteitsherstel
Al ons nieuws