Bekijk alle artikelen

Start tweede helft 100 duurzame daden

Deze week trappen we de tweede helft van de serie af met weer 10 duurzame daden.​​​​​​​ De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Wat betekent ‘Sealoflex BR-LT, hoe kan het dat trams op de randstad Rail op zonne-energie rijden en waar ligt de duurzaamste en slimste weg van Nederland? Om duurzaamheid concreet te maken lichten we tien weken lang elke week 10 duurzame daden toe.

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

Check onze duurzame daden