Bekijk alle artikelen

Naar de 70ste duurzame daad

De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Wat kun je maken van kunstgras, hoe doen we het werk in de treinenwerkplaats duurzamer en hoe bereiken onderhoudsmonteurs in Utrecht duurzaam de tramlijn? Elke week lichten we 10 duurzame daden uit. Met de 10 van deze week komen we op alweer 70 van de 100 duurzame daden.

Op de e-scooter naar de trambaan

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

Check onze duurzame daden