Bekijk alle artikelen

Deel 4 van 100 duurzame daden

De bouw- en infrasector heeft een grote impact op de leefomgeving. Dit door de grondstoffen die we gebruiken, het afval en de uitstoot die we produceren maar ook op de biodiversiteit. Gelukkig biedt ons werk ook ontzettend veel kansen voor verduurzaming. Maar wat doen we dan precies? Wat zijn ‘Green Silence Wall’ en ‘Greenfalt’ en waar drinken wij idealiter ons water uit? Om duurzaamheid concreet te maken lichten we de komende weken elke week 10 duurzame daden toe. Deze week weer 10 nieuwe duurzame daden!

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

100 duurzame daden