Duurzame daden die bijdragen aan SDG 8

Sustainable Development Goal 8: Waardig werk en economische groei. Met welke daden dragen wij bij aan deze SDG? Je leest het hieronder.

Waardig werk en economische groei

Een tilhulp, een geïsoleerde meetstok, opleidingsprogramma’s, een exoskelet, een regenboogfietspad en een metselruimte voor leerlingen. Het is een greep uit onze duurzame daden waarmee we bijdragen aan SDG 8: waardig werk en economische groei. Oftewel: Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.

Meer daden

Nou doen wij natuurlijk méér dan de daden die je op deze pagina vindt. Sommige daden dragen bij aan méér dan een SDG en dan hebben we de voor die daad meest voor de hand liggende SDG genomen. Dus klik gerust ook naar de andere SDG-pagina’s en ontdek wat wij nog meer duurzaam doen.

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 7, 8, 9, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

Check de duurzame daden bij andere SDG's