Duurzame daden die bijdragen aan SDG 15

Sustainable Development Goal 15: Leven op het land. Vleermuisschermen, virtual tree assessment, Met welke daden dragen wij bij aan deze SDG? Je leest het hieronder.

Daden voor SDG 15 – Leven op het land

SDG 15 staat voor Leven op het land. Oftewel: Bescherm, herstel en bevorder het duurzaam gebruik van ecosystemen, beheer bossen duurzaam, bestrijd woestijnvorming en landdegradatie en draai het terug en roep het verlies aan biodiversiteit een halt toe. Dat vraag om duurzame daden als een vleermuizenkelder, bijenhotels, bloemrijke grassen, amfibieënpoelen, vleermuisschermen, maar ook virtual tree assessment en de nectarindex. Hieronder lees je diverse duurzame daden die bijdragen aan SDG 15.

Meer daden

Nou doen wij natuurlijk méér dan de daden die je op deze pagina vindt. Sommige daden dragen bij aan méér dan een SDG en dan hebben we de voor die daad meest voor de hand liggende SDG genomen. Dus klik gerust ook naar de andere SDG-pagina’s en ontdek wat wij nog meer duurzaam doen.

Onze andere duurzame daden

In totaal publiceren we op onze site 100 duurzame daden. Deze dragen bij aan SDG 7, 8, 9, 12, 13, 15 en 17. Ze komen allemaal samen op een verzamelpagina met van daaruit weer links naar de verschillende SDG's.

Check de duurzame daden bij andere SDG's